Gondoskodás a fiatalról és az idősről

Az Ardo termékei elkísérik az embert életútján. Támogatják a koraszülött és újszülött babák fejlődését, az édesanyáknak megkönnyítik a szoptatást, a betegek számára a biztonságot és a kényelmet biztosítják. Az elsődleges szempont a megbízhatóság. Az Ardo a gazdag tapasztalattal gyártott szoptatási segédeszközök mellett a szívótechnológiára és a neonatológiára koncentrál.

Az Ardo csapatának szakértelme, szenvedélye és elkötelezettsége lehetővé teszi számukra, hogy a minőséghez való kitűnő látásmódjuk és innovatív megoldásaik segítségével kiváló minőségű termékekkel tűnjenek fel a piacon, amik megnyerik a vásárló szívét. A svájci családi vállalkozás az ember és környezetének tiszteletében építi sikerét.

Szenvedélyes kötelezettségvállalás Svájc szívében

Az Ardo medical AG egy svájci családi vállalkozás, jelenleg második generációjában, ami teljes szívvel a fejlődésnek, a szoptatási segítségnyújtásnak és az orvostechnikai felszerelések gyártásának szenteli magát.

A svájci Unterägeriben található központja mellett négy leányvállalata van; Németországban, Nagy-Britanniában, Hollandiában és Kínában. Az Ardo több, mint 50 országban működik együtt független képviseletekkel, hogy magas minőségű termékeit az egész világon kínálhassa.

A cég nyílt, konstruktív diskurzust folytat részvényeseivel, és lojális, hosszú partneri kapcsolatokat épít. Az Ardo folyamatosan figyeli a fogyasztói érdekeit, és piacközelsége képessé teszi a céget az új igények korai felismerésére.

Svájci szabványok – a minőség garantált

Harmatos zöld mezők, tavak, erdők és hegyek között fészkel Unterägeri, az Ardo medical AG központjának otthona. Ez a festői környezet inspirálja és motiválja az Ardo munkatársait, és erősíti a cég tradicionális svájci értékeit.

A helyi szállítók kiterjedt hálózata garantálja a felhasznált anyagok kiemelkedő minőségét a termékekben, a szoptatási segédeszközöktől a szívástechnológiáig és a neonatológiai termékekig.

A precizitás, megbízhatóság és a megnyerő design a fő erősségei ennek a svájci szakspecialista cégnek. Az Ardo termékek széleskörűen bizonyítottak, és megfelelnek a szigorú EU-szabványoknak és minőségi irányelveknek, ami országosan és nemzetközileg is garantálja a legjobb minőséget.