Személyi mellszívók

Calypso

A világ legcsendesebb otthoni mellszívója! Diszkrét fejés, hogy éjszaka az egész család és a szomszéd is békésen aludhasson és feltöltődhessen.

Calypso Double Plus

A szupercsendes Calypso ezúttal két szívófejjel és teljes tölcsérarzenállal felszerelkezve siet a segítségedre! Az időtakarékos, hatékony fejésért és a bőséges tejtermelésért.

Calypso-TO-GO

A világ leghalkabb mellszívója úti köntösben! Hűtőtáskával, sok palackkal, teljes tölcsérszettel és szükség esetére kézi szívófejegységgel. Mindez egy tágas, mindent elnyelő táskában.
Bérelhető készülékek

Carum

A Carumot hosszú, elhúzódó szoptatási problémák esetén ajánljuk olyan édesanyáknak, akiknek túl kevés, vagy túl sok a teje. Ha a kisbaba egészségi állapota rossz, valamilyen oknál fogva legyengült, például koraszülött, akkor nehezebben, vagy egyáltalán nem tud szopni. Segítségével fokozhatod a tejtermelést, hogy tejtartalékot képezhess a kicsi számára.

Ameda Elite

Az Ameda Elite mellszívót a legérzékenyebb édesanyáknak ajánljuk.
Az Elite olyan kórházi szintű mellszívó, ami fokozatmentesen működik, így a vákuumszintet és a ciklusszámot a legfinomabb átmenettel tudod szabályozni. Más mellszívókkal ellentétben a legalacsonyabb vákuumfokozata 0. Így bármilyen alacsony vákuumot beállíthatsz magadnak, ha szükségét érzed.