AMARYLL START

Nem tudod, milyen mellszívót válassz?

Válaszd az Amaryll kézi mellszívót, és döntsd el a kérdést később!

Egy jó kézi mellszívó kiválóan alkalmas arra, hogy a szülőszobán töltött pár napban ösztönözd vele a tejtermelés beindulását. Az Amaryll kézi mellszívóval pedig könnyű fogása miatt minimális erőkifejtéssel fejhetsz anélkül, hogy megfájdulna a kezed. Így tulajdonképpen egy Amaryll minden, amire a szülőszobán a fejéshez szükséged lehet. Azonban elsősorban nem emiatt ajánljuk az első babás kismamáknak, hanem bővíthetősége miatt.
Ha a későbbiekben a kisbaba ügyesen szopizik, és a tejtermelés is szépen megindul, akkor az Amaryll remek segítőd lesz a tejbelövellés után is. Ha azonban a baba születése után jössz rá, hogy ennél többre van szükséged, akkor sincs baj, mert elektromos mellszívó bérlése vagy vásárlása esetén az Amaryllt szívókészletként használhatod majd.

Elektromos mellszívóra váltanál? Csak alakítsd át!

Elektromos mellszívó bérlése esetén egy szívókészletet mindig vásárolni kell a bérléshez – kivéve, ha már van sajátod! Az ARDO kézi mellszívói és szívókészletei ugyanazokat az alkatrészeket tartalmazzák, így az Amaryll néhány alkatrész segítségével szívókészletté alakítható. 

Megrendelem!

Miért válaszd az Amaryll Startot? Azért, mert...

  • Felhasználóbarát! Ergonomikus pumpakarjának köszönhetően a kis kezű édesanyák is könnyen használhatják.
  • Jobb- és balkezes! Fogantyúja jobb- és baloldali pozícióba állítható.
  • Kompakt! Kis méretű és diszkrét, így bárhol használhatod.
  • Könnyen szabályozható! Mivel kézzel működtethető, közvetlenül szabályozhatod vele a szívóerőt a kényelmednek megfelelően.
  • Pénztárcabarát! Az Amaryll az egyetlen kézi mellszívó tízezer forint alatt, mely bővíthető és felhasználóbarát tervezésű.
  • BŐVÍTHETŐ! Az ARDO mellszívók tartozékai mind kompatibilisek egymással, így a kézi mellszívók szükség esetén pár alkatrész vásárlásával bővíthetők elektromos mellszívóvá, vagy fordítva. Ez azért jó, mert csak a baba érkezése után derül fény a baba és a mama igényeire. Így megmarad a lehetőséged alkalmazkodni a változó igényekhez!

Nézd meg a használatát!

Hogyan kell átalakítani?

Egyszerűen csavard le az Amaryll tetejét, majd rakd össze a PumpSet Kittel (az átalakításhoz szükséges alkatrészcsomaggal).

Miért az Amaryll Startot válaszd?

Kényelmes!

Az Amaryllal akkor is kényelmesen, megerőltetés nélkül fejhetsz, ha kicsi kezed van.

Orvostechnikai eszköz

Az Amaryll orvostechnikai eszköznek minősül, mely szigorú minőségbiztosítást és magán egészségpénztári elszámolhatóságot jelent. 

BPA-mentes!

Az ARDO összes mellszívója a WHO ajánlása szerint, BPA-mentes műanyagból készült.

Jobb- és balkezes!

A pumpakar három különböző pozícióba állítható, hogy mindkét oldalon kényelmes legyen a csuklódnak.                                                                                                         

Bővíthető

Ha a későbbiekben mégis elektromos mellszívóra lenne szükséged, az Amaryllt pár alkatrész kicserélésével elektromos mellszívóhoz is használhatod.

Csendes!

Csendessége miatt éjjel vagy a munkahelyeden is nyugodtan használhatod.

1 év garanciával!

A megrendelés menete

 1. Töltsd ki a megrendelő űrlapot!
 2. A "Megrendelem!" gombra kattintva küldd el a megrendelésed.
 3. A megrendelés elküldése után kiegészítő terméket ajánlunk a vásárlásodhoz, melyet egy kattintással elfogadhatsz. Ebben az esetben hozzáírjuk a kért kiegészítőt a rendelésedhez. A kiegészítő megvásárlásával vagy elutasításával a rendelés lezárul. 
 4. Fizesd ki a terméket az általad választott módon!

Fizetési módok

Személyes átvétel

Ha a személyes átvételt választottad, a terméket a 1119 Budapest, Kankalin utca 2. szám alatt tudod kifizetni és átvenni munkanapokon 9 és 17 óra között.

Utánvétes fizetés (1600 Ft.)

Utánvétes fizetés esetén a terméket a futárnak fizeted ki. A futárnál lesz lehetőséged bankkártyával és készpénzben is fizetni. Ennek díja a megrendelő űrlapon is megjelölt 1600 Ft. 

Ez azonban nem vonatkozik rád, ha 25.000 Ft. érték fölött rendelsz! A szállítási és fizetési módok kiválasztásánál megjelölt árak minden esetben tájékoztató jellegűek, minden 25.000 forintnál nagyobb értékű megrendelést ingyen szállítunk! A tényleges összeget, amit fizetned kell, a „bruttó végösszeg” sorban találod.

Postai kiszállítás bankkártyás fizetéssel (990 Ft.)

Bankkártyás fizetés esetén a megrendelés elküldése után a rendszer automatikusan átirányít a Barion fizetőfelületére, ahol bankkártyaadataid megadásával fizetheted ki a terméket. Ezután futár hozza ki a csomagot a megadott címre.

Mivel ebben az esetben a futárszolgálatnak nem kell pénzt kezelnie, a kiszállítás csak 990 Ft. 

Ez azonban nem vonatkozik rád, ha 25.000 Ft. érték fölött rendelsz! A szállítási és fizetési módok kiválasztásánál megjelölt árak minden esetben tájékoztató jellegűek, minden 25.000 forintnál nagyobb értékű megrendelést ingyen szállítunk! A tényleges összeget, amit fizetned kell, a „bruttó végösszeg” sorban találod.

Térképes boltkereső

Kiegészítők

PumpSet Kit

Elektromos mellszívódhoz is szeretnél egy szívókészletet? Ezzel a szettel szívókészletté alakíthatod az Amaryll Startot!

Optiflow

A lágy szilikonból készült Optiflow masszázsbetét még kényelmesebbé teszi a fejést, és segíti a tejleadó reflex kiváltását.

Tölcsérek

Más méretet szeretnél?
Összesen ötféle méret közül válogathatsz.
A választásban segítünk!

Easy Clean

Többször használatos mikrohullámú gőzfertőtlenítő tasak mellszívók és cumisüvegek gyors, vegyszermentes fertőtlenítéséhez.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mire használható az Amaryll Start?

Az Amaryll Startot elsősorban a szoptatás előtti előfejésre javasoljuk, illetve szoptatás után a maradék tej lefejésére.

Hogyan kell fejni az Amaryll Starttal?

Illeszd a tölcsért a melledre úgy, hogy sehol se jusson be mellette a levegő, jól záródjon. A pumpakar lenyomásával növelhető a vákuum. Minél erősebben nyomod le a pumpakart, a vákuum annál erősebb lesz.

Szoptatás előtt annyira feszül a mellem, hogy a kisbabám nem tudja a szájába venni, segíthet az Amaryll Start?

Igen, ilyen esetekben kimondottan javallott a kézi mellszívó a feszülés megszüntetésére. A szoptatás előtt elegendő picit megfejni a feszülő mellet, amíg nem enyhül a mell keménysége annyira, hogy a baba a szájába tudja venni. Ezt a módszert hívják előfejésnek.

Szoptatáskor nehezen indul be a tejleadó reflexem. Az Amaryll Start segíthet?

Igen. A tejleadó reflexet a legegyszerűbben úgy tudod beindítani, ha gyors, sűrű mozdulatokkal nyomkodod le a pumpakart, és csak kis mértékben, hogy a vákuum gyenge legyen. Ha a tej már folyik, könnyebb elkezdeni a szoptatást.

Használhatom az Amaryll Startot a lapos, vagy befelé forduló mellbimbó kiemelésére?

Igen, a lapos, vagy befelé forduló mellbimbó kiemelése a szoptatás könnyítésére az Amaryll Starttal lehetséges.

Más tölcsérméretet szeretnék, mint ami a csomagban van, megoldható?

Igen. Az ARDO mellszívóihoz három méretben kapható tölcsér, és két méretben a tölcsérbe helyezhető szűkítőbetét. Így összesen ötféle méretből válogathatsz. A tölcséreket a Mellszívó kiegészítők menüpontban találod. A választást ábra és mérettáblázat segíti.

Hogyan kell az Amaryll Startot tisztán tartani?

Tisztítást az Amaryll Start tejjel érintkező alkatrészei igényelnek. Ezek: tejespalack, tejespalack kupakja, szívótölcsér, esetlegesen a szűkítőbetét vagy Optiflow masszázsbetét, membráncsésze, ajakszelep, dugattyúszár. Tejjel nem érintkező alkatrészei a fedőkupak, a pumpakar és a palackállvány. A tejjel érintkező alkatrészeket minden használat után el kell mosogatni, naponta egyszer pedig fertőtleníteni. A mosogatást célszerű minél kisebb vegyszer- és illatanyag-tartalmú mosogatószerrel végezni (pl. a Friendly Organic mosogatószere kifejezetten mellszívók és cumisüvegek mosogatására kifejlesztett bababarát mosogatószer). A fertőtlenítés legismertebb módja a 10 perces forralás. Ezt úgy kell végezni, hogy az alkatrészeket még hideg vízbe dobod, és a vízzel együtt forralod fel. Az alkatrészeket bele is lehet rakni egy kis batyuba (pl. vászonpelenkából vagy törölközőből), hogy a forró edény fala ne olvassza meg őket. Ennél egyszerűbben is lehet fertőtleníteni mikrohullámú gőzfertőtlenítő tasak segítségével (pl. ARDO Easy Clean gőzfertőtlenítő tasak). 

Alkalmas az Amaryll Start a teljes tejmennyiség rendszeres fejésére?

Nem. Az Amaryll Startot elsősorban a szoptatás előtti előfejésre javasoljuk, a mellfeszülés megszüntetésére, illetve a szoptatás után a mellben maradt tej lefejésére. A teljes tejmennyiség lefejését kézi mellszívóval csak alkalmanként javallott, mivel ez kézi mellszívóval nagyon megerőltető és hosszadalmas. Ha rendszeresen, naponta, vagy akár naponta többször lefejed a teljes mennyiséget, könnyen ínhüvelygyulladást kaphatsz! Erre a célra elektromos mellszívót javaslunk.

Tejszaporításra is alkalmas a készülék?

INem, erre a célra otthoni, vagy kórházi fokozatú elektromos mellszívót javaslunk.

Mellgyulladáson, tejcsatorna-elzáródáson segíteni fog az Amaryll Start?

Nem. Mellgyulladás vagy tejcsatorna-elzáródás kiegészítő terápiájára elektromos mellszívót javaslunk.

Kattints ide a használati utasítás letöltéséhez!