AMARYLL

A könnyű szoptatásért!

Feszül a melled, nehéz elkezdeni a szoptatást?

A kisbabájukat anyatejjel tápláló mamák gyakran tapasztalják, hogy a szoptatás előtt erősen feszülő mellből a kisbabának nehéz elkezdeni szopizni. Egyes anyukáknál ilyenkor nehezebben váltódik ki a tejleadó reflex is. Ha a baba kicsit lusta volt, és nem itta meg a teljes tejmennyiséget, akkor a szoptatás után a mellben maradt tej is okozhat kényelmetlen feszülést. A szoptatás előtti előfejésre és a maradék tej lefejésére a legjobb segédeszköz a kézi mellszívó.

Az Amaryll variálható tölcsérekkel és Optiflow masszázsbetéttel lesz a segítségedre!

Az Amaryll kézi mellszívóhoz három méretben mellékelünk tölcséreket, hogy könnyebben megtaláld a számodra megfelelőt, és egy Optiflow masszázsbetétet is! Így a fejés még kényelmesebb lesz, a tejleadó reflex pedig könnyebben váltódik ki. A kézi fejést a kis kezű édesanyák számára is megkönnyítő Amaryllal így még könnyebb a fejés. Ráadásul az Amaryll Start kompatibilis az ARDO összes többi alkatrészével, így egyszerűen bővítheted elektromos mellszívóvá is!

Megrendelem!

Miért válaszd az Amaryllt? 

 • Kompakt! Kis méretű és diszkrét, így bárhol használhatod.
 • Jobb- és balkezes! Fogantyúja jobb- és baloldali pozícióba állítható.
 • Variálható! A készülékhez az OptiFlow masszázsbetéttel együtt összesen négyféle méretű szívófej jár!
 • Felhasználóbarát! Ergonomikus pumpakarjának köszönhetően kis kezű édesanyák is könnyen használhatják.
 • Optiflow masszázsbetétet mellékelünk hozzá a kényelmedért!
 • Könnyen szabályozható! Mivel kézzel működtethető, közvetlenül szabályozhatod vele a szívóerőt a kényelmednek megfelelően.
 • BŐVÍTHETŐ! Az ARDO mellszívók tartozékai mind kompatibilisek egymással, így a kézi mellszívók szükség esetén pár alkatrész vásárlásával bővíthetők elektromos mellszívóvá, vagy fordítva. Ez azért jó, mert csak a baba érkezése után derül fény a baba és a mama igényeire. Így megmarad a lehetőséged alkalmazkodni a változó igényekhez!

Nézd meg a használatát!

Miért az Amaryllt válaszd?

Kényelmes!

Az Amaryllal akkor is kényelmesen, megerőltetés nélkül fejhetsz, ha kicsi kezed van.

Orvostechnikai eszköz

Az Amaryll orvostechnikai eszköznek minősül, mely szigorú minőségbiztosítást és magán egészségpénztári elszámolhatóságot jelent. 

BPA-mentes!

Az ARDO összes mellszívója a WHO ajánlása szerint, BPA-mentes műanyagból készült.

Jobb- és balkezes!

A pumpakar három különböző pozícióba állítható, hogy mindkét oldalon kényelmes legyen a csuklódnak.                                                                                                         

Bővíthető

Ha a későbbiekben mégis elektromos mellszívóra lenne szükséged, az Amaryllt pár alkatrész kicserélésével elektromos mellszívóhoz is használhatod.

Csendes!

Csendessége miatt éjjel vagy a munkahelyeden is nyugodtan használhatod.

1 év garanciával!

A megrendelés menete

 1. Töltsd ki a megrendelő űrlapot!
 2. A "Megrendelem!" gombra kattintva küldd el a megrendelésed.
 3. A megrendelés elküldése után kiegészítő terméket ajánlunk a vásárlásodhoz, melyet egy kattintással elfogadhatsz. Ebben az esetben hozzáírjuk a kért kiegészítőt a rendelésedhez. A kiegészítő megvásárlásával vagy elutasításával a rendelés lezárul. 
 4. Fizesd ki a terméket az általad választott módon!

Fizetési módok

Személyes átvétel

Ha a személyes átvételt választottad, a terméket a 1119 Budapest, Kankalin utca 2. szám alatt tudod kifizetni és átvenni munkanapokon 9 és 17 óra között.

Utánvétes fizetés (1600 Ft.)

Utánvétes fizetés esetén a terméket a futárnak fizeted ki. A futárnál lesz lehetőséged bankkártyával és készpénzben is fizetni. Ennek díja a megrendelő űrlapon is megjelölt 1600 Ft. 

Ez azonban nem vonatkozik rád, ha 25.000 Ft. érték fölött rendelsz! A szállítási és fizetési módok kiválasztásánál megjelölt árak minden esetben tájékoztató jellegűek, minden 25.000 forintnál nagyobb értékű megrendelést ingyen szállítunk! A tényleges összeget, amit fizetned kell, a „bruttó végösszeg” sorban találod.

Postai kiszállítás bankkártyás fizetéssel (990 Ft.)

Bankkártyás fizetés esetén a megrendelés elküldése után a rendszer automatikusan átirányít a Barion fizetőfelületére, ahol bankkártyaadataid megadásával fizetheted ki a terméket. Ezután futár hozza ki a csomagot a megadott címre.

Mivel ebben az esetben a futárszolgálatnak nem kell pénzt kezelnie, a kiszállítás csak 990 Ft. 

Ez azonban nem vonatkozik rád, ha 25.000 Ft. érték fölött rendelsz! A szállítási és fizetési módok kiválasztásánál megjelölt árak minden esetben tájékoztató jellegűek, minden 25.000 forintnál nagyobb értékű megrendelést ingyen szállítunk! A tényleges összeget, amit fizetned kell, a „bruttó végösszeg” sorban találod.

Térképes boltkereső

Kiegészítők

PumpSet Kit

Elektromos mellszívódhoz is szeretnél egy szívókészletet? Ezzel a szettel szívókészletté alakíthatod az Amaryll Startot!

Gold Cream

100% lanolin kenőcs a száraz mellbimbó gyógyulásának segítésére és védelmére. Szoptatás előtt sem kell lemosni!

Day & Night Pads

Éjjelre és nappalra is használható, teljesen száraz érzetet keltő melltartóbetét a szivárgó tej elnyelésére!

Easy Clean

Többször használatos mikrohullámú gőzfertőtlenítő tasak mellszívók és cumisüvegek gyors, vegyszermentes fertőtlenítéséhez.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a tejleadó reflex, és hogyan segíti azt az Optiflow masszázsbetét?

A tejleadó reflex az az izomösszehúzódás, aminek hatására a tej a mellbimbó felé áramlik, és kifolyik, esetenként ki is lövell a mellbimbóból. A tejleadó reflexet általában a baba váltja ki szopizásával, de fontos hozzá az ellazultság és a kényelemérzet is. Sokaknak a mellszívóval való fejés azért nehéz, mert idegennek találják a szívótölcsérek műanyagfelületét. Az OptiFlow masszázsbetéteket a 31 mm-es szívótölcsérbe helyezve a fejés jóval kényelmesebbé tehető, és lágy szilikon anyagának köszönhetően a fejés élménye jobban hasonlít a szoptatáshoz.

Szoptatás előtt annyira feszül a mellem, hogy a kisbabám nem tudja a szájába venni, segíthet az Amaryll?

Igen, ilyen esetekben kimondottan javallott a kézi mellszívó a feszülés megszüntetésére. A szoptatás előtt elegendő picit megfejni a feszülő mellet, amíg nem enyhül a mell keménysége annyira, hogy a baba a szájába tudja venni. Ezt a módszert hívják előfejésnek.

Szoptatáskor nehezen indul be a tejleadó reflexem. Az Amaryll segíthet?

Igen. A tejleadó reflexet a legegyszerűbben úgy tudod beindítani, ha gyors, sűrű mozdulatokkal nyomkodod le a pumpakart, és csak kis mértékben, hogy a vákuum gyenge legyen. Ha a tej már folyik, könnyebb elkezdeni a szoptatást.

Használhatom az Amaryllt a lapos, vagy befelé forduló mellbimbó kiemelésére?

Igen, a lapos, vagy befelé forduló mellbimbó kiemelése a szoptatás könnyítésére az Amaryllal lehetséges.

A készletben található négy tölcsérméretből egyik sem jó nekem. Kapható más méret is?

Igen, az ARDO szívókészletéhez három méretben kapható tölcsér, és két méretben a tölcsérbe helyezhető szűkítőbetét. Így összesen ötféle méretből válogathatsz. A készletben található méreteken kívül még 36 mm-es szívótölcsért választhatsz, illetve 22 mm-es szűkítőbetétet, ám ennek mérete megegyezik az OptiFlow masszázsbetétével. A tölcséreket a Mellszívó kiegészítők menüpontban találod. A választást ábra és mérettáblázat segíti.

Hogyan kell az Amaryllt tisztán tartani?

Tisztítást az Amaryll tejjel érintkező alkatrészei igényelnek. Ezek: tejespalack, tejespalack kupakja, szívótölcsér, esetlegesen a szűkítőbetét vagy Optiflow masszázsbetét, membráncsésze, ajakszelep, dugattyúszár. Tejjel nem érintkező alkatrészei a fedőkupak, a pumpakar és a palackállvány. A tejjel érintkező alkatrészeket minden használat után el kell mosogatni, naponta egyszer pedig fertőtleníteni. A mosogatást célszerű minél kisebb vegyszer- és illatanyag-tartalmú mosogatószerrel végezni (pl. a Csepke mosogatószere kifejezetten mellszívók és cumisüvegek mosogatására kifejlesztett bababarát mosogatószer). A fertőtlenítés legismertebb módja a 10 perces forralás. Ezt úgy kell végezni, hogy az alkatrészeket még hideg vízbe dobod, és a vízzel együtt forralod fel. Az alkatrészeket bele is lehet rakni egy kis batyuba (pl. vászonpelenkából vagy törölközőből), hogy a forró edény fala ne olvassza meg őket. Ennél egyszerűbben is lehet fertőtleníteni mikrohullámú gőzfertőtlenítő tasak segítségével (pl. ARDO Easy Clean gőzfertőtlenítő tasak). 

Alkalmas az Amaryll a teljes tejmennyiség rendszeres fejésére?

Nem. Az Amaryllt elsősorban a szoptatás előtti előfejésre javasoljuk, a mellfeszülés megszüntetésére, illetve a szoptatás után a mellben maradt tej lefejésére. A teljes tejmennyiség lefejése kézi mellszívóval csak alkalmanként javallott, mivel ez kézi mellszívóval nagyon megerőltető és hosszadalmas. Ha rendszeresen, naponta, vagy akár naponta többször lefejed a teljes mennyiséget, könnyen ínhüvelygyulladást kaphatsz! Erre a célra elektromos mellszívót javaslunk.

Tejszaporításra is alkalmas a készülék?

Nem, erre a célra otthoni, vagy kórházi fokozatú elektromos mellszívót javaslunk.

Mellgyulladáson, tejcsatorna-elzáródáson segíteni fog az Amaryll?

Nem. Mellgyulladás vagy tejcsatorna-elzáródás kiegészítő terápiájára elektromos mellszívót javaslunk.

[/columns]
[/columns] [/columns_85644][/layoutbox_90081]